Sloopbedrijf in Tilburg

Bent u op zoek naar een vakkundig en betrouwbaar sloopbedrijf in Tilburg en omgeving? Dan staan wij van Sloop & Grondwerken Arno van den Dungen voor u klaar! Wij dé specialist in totaalsloop, casco, circulaire en renovatie sloop in Tilburg en omgeving.

Of u nu een groot industrieel pand wilt slopen of een kleiner project heeft, wij zijn er om u te helpen. Ons team van professionals is gecertificeerd en werkt volgens de hoogste veiligheids- en kwaliteitsnormen. Daarbij beschikken wij over alle benodigde tools, machines en middelen om uw project compleet aan te nemen. Hierdoor zorgen wij ervoor dat uw sloopproject efficiënt en zonder onnodige vertraging wordt uitgevoerd. Bij Sloop & Grondwerken Arno van den Dungen begrijpen we dat elk project uniek is en daarom bieden we maatwerkoplossingen die aansluiten bij uw specifieke eisen en wensen.

Meer over ons Offerte aanvragen

Betrouwbaar sloopbedrijf in omgeving Tilburg

Met meer dan 35 jaar ervaring zijn wij een betrouwbaar sloopbedrijf in Tilburg en omgeving. Doordat we alle sloopdiscplines in huis hebben, zijn we allround aannemer met jarenlange ervaring in uiteenlopende sloopwerkzaamheden voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers. Ons team van gecertificeerde medewerkers werkt veilig en vakkundig aan uw project, waarbij een grondige inspectie voorafgaand aan de werkzaamheden centraal staat. Wij beschikken over het benodigde professionele gereedschap en materieel om uw sloopproject tot een succes te maken. Het vrijgekomen materiaal wordt hergebruikt of verwerkt tot nieuwe grondstoffen en het afval wordt afgevoerd op door ons eigen Recycling bedrijf Transport & Recycling Arno van den Dungen op ons werf in Hedikhuizen vlakbij Tilburg.

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, en daarom bieden wij op maat gemaakt diensten en heldere communicatie tussen opdrachtgever en medewerkers zodat projecten in Tilburg en omgeving volledig naar wens worden opgeleverd.

Contact

Diverse disciplines sloopwerken in Tilburg

Sloop & Grondwerken Arno van den Dungen is het ervaren sloopbedrijf dat u zoekt voor diverse sloopwerkzaamheden in Tilburg en omstreken. Wij bieden een breed scala aan sloopdiensten aan, waaronder het verwijderen van draagmuren en het boren in beton. Daarnaast kunnen wij uw keuken vakkundig slopen en vervangen, waarbij we ook zorgen voor een snelle en milieuvriendelijke afvoer van vrijgekomen puin. Onze deskundige medewerkers maken gebruik van de nieuwste technieken en modernste machines om uw sloopproject zorgvuldig en veilig uit te voeren. Bovendien beschikken wij over een professioneel opgesteld sloopplan en inventarisatie van stoffen, zodat we uw sloopwerkzaamheden altijd met de grootste zorgvuldigheid uitvoeren. Kortom, bij Sloop & Grondwerken Arno van den Dungen bent u verzekerd van een snelle, veilige en milieuvriendelijke sloop.

Verantwoord slopen in regio Tilburg

Naast dat we klanttevredenheid belangrijk vinden, is ook het verantwoord slopen iets wat bij Sloop & Grondwerken Arno van den Dungen als prioriteit wordt gezien. Wij zetten ons in voor veiligheid en kwaliteit, wat begint met een grondige inspectie voordat we beginnen met slopen. Wij hechten veel waarde aan duurzaamheid en hanteren daarom een circulaire werkwijze waarbij hergebruik van materialen gestimuleerd wordt. Als betrouwbare partner voorzien wij in een milieuvriendelijke verwijdering en verwerking van asbest en sloopafval, met als doel om de impact op het milieu te minimaliseren. Dit doen we door ervoor te zorgen dat materiaal dat is vrijgekomen kan worden hergebruikt of verwerkt wordt tot nieuwe grondstof. Dit gebeurt ook binnen ons bedrijf door materialen opnieuw te verkopen via onze webshop: www.circulaire-bouwmaterialen.nl , en de overige vrijgekomen materialen duurzaam te recyclen bij onze eigen milieustraat.

Vrijblijvende een offerte opvragen bij Sloop & Grondwerken Arno van den Dungen

Sloop & Grondwerken Arno van den Dungen is al sinds 1988 uw vertrouwde partner voor diverse sloopprojecten en sloopwerkzaamheden in Tilburg en omgeving. Zo zijn wij naast Tilburg ook actief als sloopbedrijf in Eindhoven en Den Bosch. Niet alleen voor zakelijke opdrachtgevers, maar uiteraard ook voor particulieren. Wilt u bijvoorbeeld weten wat een casco sloop van uw bedrijfshal of bedrijfsruimte zou gaan kosten? Of bent u particulier en heeft u een klein sloopproject zoals een garage of schuur in de omgeving van Tilburg? Dan kunt u online een offerte aanvragen via de website van Sloop & Grondwerken Arno van den Dungen. Ons allround sloopbedrijf staat klaar voor uw opdracht in regio Tilburg. Vraag vandaag een offerte aan, dan voorzien wij u zo snel mogelijk van een maatwerk prijsopgave. Onze prijsopgave voldoet niet alleen aan uw eisen en wensen, maar is tevens ook nog een concurrerende prijs!

Meer over ons Offerte aanvragen


Veel gestelde vragen

Wat kost een sloopbedrijf in Tilburg?

De kosten van het inschakelen van een sloopbedrijf in Tilburg zijn afhankelijk aan de hand van de opdracht. Sloop & Grondwerken Arno van den Dungen is al sinds 1988 uw vertrouwde partner in regio Tilburg die u voorziet van deskundig sloopwerk tegen een scherpe prijs. Vraag direct een offerte aan op de website.

Waarom Sloop & Grondwerken Arno van den Dungen?

Sloop & Grondwerken Arno van den Dungen is al sinds 1988 specialist op het gebied van circulaire sloopwerken. Met meer dan 35 jaar ervaring in zowel renovatie- als totaalsloop is Sloop & Grondwerken Arno van den Dungen een professionele aannemer.


Diverse sloopprojecten in Tilburg en omgeving

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, jpeg, png, Max. bestandsgrootte: 25 MB.