Professionele aannemer

Sloop & Grondwerken Arno van den Dungen is reeds jarenlang uw deskundige aannemer van sloopwerken. Zowel voor projecten op het gebied van renovatiesloop, casco sloop als totaalsloop bent u bij ons aan het juiste adres. Sinds 1988 zijn wij dé specialist voor met name het hergebruiken van (sloop)materialen en wordt elke aanvraag bij ons benaderd als een circulaire sloop en potentiële bron van herbruikbare en recyclebare materialen.
Bij voorkeur maken wij aan de hand van uw wensen en een gezamenlijke rondgang op locatie een uitgebreide inventarisatie van de uit te voeren werkzaamheden en de daarbij vrijkomende materialen. Op basis daarvan ontvangt u onze concurrerende sloopofferte.

Aanpak sloopwerken

Zodra administratieve zaken als opdracht, meldingen en/of vergunningen in orde zijn kan begonnen worden met de daadwerkelijke sloopwerkzaamheden. Deze werkzaamheden beginnen normaal gesproken met het inrichten van een veilig werkterrein. Daarna gaan we de diverse materialen handmatig en/of met klein materieel demonteren en sorteren. Bij renovatie sloopwerken worden vooral aanpassingen aan te handhaven gebouwen gedaan, bijvoorbeeld middels het verwijderen van gebouwdelen of het aanbrengen van sparingen.
In geval van casco slopen wordt een gebouw, zoals de naam al doet vermoeden, volledig gestript tot het casco over blijft. Deze werkzaamheden komen vaak voor als een pand een nieuwe bestemming krijgt. Als er sprake is van een herbestemming van de gehele locatie vindt meestal totaalsloop van de opstallen plaats. Daarbij wordt na het strippen de (totaal)sloop met groter materieel uitgevoerd. Indien aanwezig worden kelders, fundaties, rioleringen, etc. verwijderd. Tenslotte wordt de projectlocatie naar ieders tevredenheid (terug) opgeleverd aan de opdrachtgever.

Veelzijdig en deskundig

Uiteraard kan Sloop & Grondwerken Arno van den Dungen u ook naast de sloopwerken van dienst zijn met het (verder) bouwrijp en later woonrijp maken van de locatie. Tijdens de sloopwerken vrijkomende materialen vinden zo duurzaam mogelijk rechtstreeks, via onze webshop, of via onze fysieke winkel in het Brabantse dorp Haarsteeg hun weg naar de (her)gebruiker.
Wij slopen o.a. woningen, fabriekscomplexen, watertorens, tuinbouwkassen en stallen. Tot onze opdrachtgevers behoren (semi)overheidsinstanties, bedrijven, (bouwkundige) aannemers, projectontwikkelaars, verzekeringsmaatschappijen en particulieren. Kenmerkend voor onze aanpak is dat alle projecten met eigen materieel en personeel worden uitgevoerd. Op deze manier zijn wij in staat om ieder project tot in alle details te beheersen en kwaliteit te garanderen.

Voor al uw sloopwerken

Ons team van ervaren professionals staat klaar om u te ondersteunen met al uw sloopwerken, zelfs als daarbij ook sprake is van asbestsanering of bodemsanering. Door onze deskundigheid aangaande deze combinatie van gecertificeerde en door de overheid erkende werkzaamheden kunnen wij u snel en adequaat van dienst zijn. Hoewel wij gevestigd zijn in Gemeente Heusden in Noord-Brabant, nabij ’s-Hertogenbosch, bieden wij onze diensten voor uw project in geheel Nederland aan. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden aangaande uw sloopwerken.

Meer informatie

Laat u adviseren en informeren door Sloop & Grondwerken Arno van den Dungen. Wij nodigen u graag uit de overige pagina’s op onze website te bezoeken om nader kennis te maken met ons en onze werkzaamheden. Vanzelfsprekend bent u van harte welkom voor een persoonlijke kennismaking op een van onze vestigingen.

Offerte aanvragen Contact

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, jpeg, png, Max. bestandsgrootte: 25 MB.